Hitvallásunk, küldetésünk, céljaink és értékeink

Hitvallásunk

Mi, a Forrás Stúdióban abban hiszünk, hogy nincs két egyforma terembérlő. Hisszük, hogy közösen fenntarthatunk egy olyan teret, amelyben mindenki a maga igényei és szükségletei szerint, rugalmasan végezheti a munkáját, amit szívből szeret. Hisszük, hogy ha Te a szíved által diktált küldetésednek megfelelően dolgozol emberekkel, akkor mi levehetjük a válladról az ehhez szükséges tér és feltételek megteremtését.

Küldetésünk

Küldetésünk éppen ezért az, hogy Hozzád és az ügyfeleidhez méltó teret biztosítsunk a munkádhoz, a Te egyedi igényeidet figyelembe véve. Azért dolgozunk minden nap, hogy minden feltételt biztosítsunk Számodra, hogy Te akkor és abban a formában végezhesd a munkádat, amikor és ahogy az Neked a legmegfelelőbb.

A Forrás Stúdió hitvallása, küldetése, céljai és értékei

A Forrás Stúdió hitvallása, küldetése, céljai és értékei

 

Céljaink

Ezért hoztuk létre 2015-ben a Forrás Stúdiót Budán, a Déli Pályaudvarnál. Ezért fejlesztjük folyamatosan a teret, és ezért kínálunk személyre szabott bérleti konstrukciókat. Középtávú célunk, hogy 2023-ra minden megyeszékhelyen legyen egy Forrás Stúdió.

Értékeink

A Forrás Stúdiót a kényelemről való gondoskodás, a bizalom és a közös megoldásokra való törekvés értékei mentén üzemeltetjük és építjük.

Teret adunk Neked!

Dr. Németh Renáta, „Rencsi”, a Forrás Stúdió alapítója és vezetője

Posted by Dr. Németh Renáta

A Forrás alapítója és vezetője vagyok. Célom, hogy a Forrás egy olyan hely legyen, ahol mind az itt dolgozók, mind az ide látogatók optimális, MAGukhoz méltó környezetben tartózkodhatnak az itt töltött idő alatt. Hiszek a közösen fenntartható és rugalmasan, igény szerint használható terekben, és bízom a bennük kialakuló közösségben.

Vélemény, hozzászólás?